About ..

Jag tänkte att eftersom jag gjort en "ny-start" på den här bloggen med ny design och lite så, så kanske jag borde göra en liten förklaring och berätta lite om mig.

Om mig:
Jag heter då Emma Hansson och är 16 år. Jag läser samhälle/ekonomi på gymnasiet och går ut mitt första år om några dagar. Jag är en ärlig, flummig och lite galen tjej som alltid står för vad jag tycker. På fritiden umgås jag med vänner, spelar fotboll, pluggar (mycket plugg i sp!) eller sitter vid datorn. Jag älskar att fota men har dock ingen bra kamera så håller på att spara ihop pengar. I sommar blir det sommarjobb som gäller och jag hade även tänkt ta tag i träningen rejält nu. I framtiden hoppas jag på att komma in på Göteborgs Universitet eftersom jag fullkomligt älskar den staden. Där hade jag tänkt läsa journalistik, psykologi eller ekonomi. Vad det blir får vi se när den dagen inträffar.

På den här bloggen kommer ni att kunna följa mig och min vardag, lite länkar, tips och foton (förhoppningsvis). Namnet ilye tog jag bara från en sida. Vissa tror att det står för "i love you emma" men det gör det inte utan jag tyckte bara det var coolt. Ilye uttalas precis som det stavas. Så nu behöver ni inte tänka mer på det. ;)

Historien bakom Monkey:
Monkey är ett smeknamn som jag fick i början av årskurs 1 på gymnasiet. Det hela började på en naturkunskap med en underbar lärare (som för övrigt ska gå i pension nu) sa något om att alla människor tycker så. Så sa jag att jag inte tycker det men jag är väl människa? Då sa läraren att nej, du är en apa. Och sedan dess har jag blivit kallad monkey. En av mina bästa vänner Amanda, som också går i min klass, har därefter blivit kallad Donkey. Och i och med det så hängde det även en bild i naturkunskapssalen på en apa, så vi tog och klistrade upp en åsna med. Det hela slutade med att jag och Amanda satt och ritade några från vår klass som djur.


Är det något mer ni undrar så är det bara att skriva en kommentar eller skicka ett mail.

Ny design

Lite enklare , lite gråare , lite mer rosa , lite mer mig .


Gamla


Nya


(Tryck F5 om du inte ser den)

RSS 2.0