Humöret är som en berg och dalbana


Sen festen i lördags, rebecka, jag & mahlin. <3

Förlåt för dålig uppdatering men ville bara säga att jag fått VG på spanskaprovet (som jag knappt övat på), mitt SO-prov gick bra idag. Till helgen blir det S1 och sova i husvagnen, danmark & sen karsefors. Och ändå så mår jag kasst. Snacka om humörsvängningar.

Orkar inte blogga atm så ni når mig på bdb eller på facebook.

Glömsk

Precis när jag klickat in på nytt inlägg då glömmer jag allt jag skulle skriva. Så typiskt mig. Jag vet att det var något viktigt men nu står det helt stilla i huvudet. Men men, påsklovet är snart över och ny vecka i skolan väntas. Prov på tisdag i spanska, inlämning på onsdag i musik, inlämning på torsdag i spanska, sen säkert massa mer. Är trött på skolan nu och längtar tills sommarlovet och gymnasiet! Börja om på nytt med nya kompisar och ny klass, även fast jag gillar min klass (eller delar av den) och mina kompisar är mitt allt så ska det bli skönt att bli mer självständig och inte följa dom hela tiden.

Just det, håller på att lägga till / ändra länkarna i menyn till de personer vars bloggar jag läser. Säg till om ni vill vara med / jag glömt er.

Lite bilder på veckan som gått:


Moppeturar med becka och mahlin.                                      Mahlin

Dennis och Becka                                                                     Cola + min smutsiga sko

Grillning vid kapellsjön                                                              Jag innan felle
.                                                                                                       (ignorera fula ansiktsuttrycket)

Sanna innan vår picknick                                                         Frågetecken, beskriver rätt mycket av allt.

Veckans blogg

Jag är med och deltar i veckans blogg här.
Det hade varit toppen om ni ville rösta på mig :*


Oredigerad bild.

Tips + vardag

Läste på Ctinas blogg om den här gratissidan där du kan få presentkort på tex siba. Toppen för alla oss bloggare ;) Så gör som mig och bli medlem här eller klicka på bilden här nedanför.



Vet att det blivit lite väl många tips på gratissidor nu men lovar att det blir bättre inlägg snart :) Nyss tvättat moppen och ikväll blir det fest. Imorgon blir det nog inte så mycket bloggning för måste öva till spanskan + göra klart spanskauppgiften. Och förresten jag kom in på handel och administrations programmet :) Men det blir nog att jag väljer samhälle/språk istället. Vad tycker ni? Sam/språk eller handel?

Freestreet

Läste på haidis blogg att den här sidan funkar. Jag har varit medlem ett tag men inte tänkt på det så mycket. Men nu när jag såg det på hennes blogg så får jag ge det en chans. Bli medlem här och ni kan få presentkort på JC, Nelly, H&M m.m. :)

Sommaren är påväg..


Tagen med sony ericsson t650i. Redigerad i picnik.com.

Min tisdagskväll är bokad! Grillkväll med familjen, lite senare, närmare bestämt klockan 20.00, är det ugly betty och klockan 21.00 är det desperate housewifes. Kan det bli bättre? :) Lugn men mysig kväll! Resten av mitt påsklov ska bestå av töserna, grillkvällar, fest(?) och stranden.
Hoppas alla får en fortsatt härlig tisdagskväll, för det ska jag ha!

söndag - sunday - domingo - sonntag - sunnuntai - nedjelja




Bilder sen polen -09.

Som alla nog förstod på överskriften så är det söndag idag. Det betyder härligt väder, grille ikväll med några vänner och massa mys! Tyvärr är jag förkyld och hostar men det ska nog gå ändå. Hade feber igår med, men men jag lever iallafall. Imorgon börjar mitt påsklov (äntligen). Är jätteskoltrött nu och vill bara sluta. 2 månader kvar sen är det sommarlov. Wiiho!

Polen - Auschwitz



Bilder sen polen hittar ni på min bdb och på facebook. Bilder kan ni också hitta hos sofie (blogg & bdb) mahlin och amanda (bdb och facebook).
Uppdaterar andras senare ifall de med lagt ut.

poland here we come . .






Några av töserna som ska med, och som jag kommer sova med på tåget, klicka på bilderna för att komma till deras bloggar :}


Nästan helt frisk nu, bara lite med magen men annars är det finfint! :} Imorgon sticker jag (och resten av niorna från skolan) till polen :D Kommer nog bli kul, men samtidigt oerhört känslosamt, kommer nog inte kunna beskriva det med ord sen men ska försöka visa er med bilder. Annars länkar jag till andras bloggar från min skola så får ni se deras bilder :) Men nu ska jag packa det sista, inklusive panodil. Tänkte köpa åksjuketabletter med men mamma sa att det inte var någon bra idé eftersom jag testat det innan och då blivit dåligare av det. Har också packat ner spelet "med andra ord" så vi tjejer har något att göra på båten ;) Ni får ha en toppenvecka, bloggar på fredag igen!

sjuk=inget polen?

Kan det bli värre? Jag är sjuk och det är polen imorgon. Måste bli frisk nu!

Talang


Bild sen gårdagen. Tagit med sony ericsson t650i.

Hoppas alla kollade på talang idag? Ida (som gjort min design) 's lillasyster elin var med. Otroligt duktig! Kolla HÄR för att höra henne sjunga :)

moppe+sol=sommar på ingång






Oredigerade bilder, tagna med sony ericsson T650i .

Härligt vårväder, ledig imorgon, polen på måndag, påsklov v.16. Kan det bli bättre? :}


Igår skippade jag och becka sista lektionen och körde istället till stranden. Glass och prat, det gillas! Idag var det lång dag, men underbart väder så jag klagar inte. Fick se någon gymnasie"konsert" och aa, vad ska man säga? Mycket skratt och jag lovar er, kommer drömma mardrömmar inatt!
Nej nu blir det glass, sen kvällsmat och sen kör jag, mattis och becka till båstad. Kanske några fler men det får vi se då :)

RSS 2.0