"svin-influensan"Det har ju varit mycket skrivningar om den här såkallade svin-influensan nu i media. Och eftersom jag tillhör en av de riskgrupper (astma) så var jag och tog sprutan i torsdags. Jag kan säga så att jag fick ont i armen och huvudet men det var pga att jag spände mig jättemycket. Jag blev också väldigt trött och precis där jag tog sprutan är jag röd och det är väldigt ömt fortfarande. Men jag som är väldigt spruträdd klarade det och jag tycker verkligen att fler borde ta den! Nålen var inte alls tjock och hon som tog den på mig var lugn.

Kan erkänna att mamma satt och höll mig i handen för att jag var så rädd (a)

stress & festIdag har det verkligen varit en stressig förmiddag. Stack snabbt in till Halmstad med mamma för att köpa kläder inför ikväll. Blev ett par tights och en lite längre randig tröja, båda från H&M. Sen hittade jag också ett par svarta handskar att ha imon på maskeraden och ett par mimmi pigg öron. Haha kommer bli så kul. Men nu ska jag in i duschen sen bege mig mot laholm för att sälja förköp till Madison. Sedan hem, fixa mig, käka och därefter blir det till becka och sedan madison. Hoppas på en lyckad kväll!

TÄVLING HOS FOKIS.SE


Bild inför en maskerad. Kolla mitt livlösa/slitna hår!

Jag är just nu med i en tävling hos årets blogg, nämligen foki! Hon har (i samband med forhair.se) anordnat en tävling som gör att du kan vinna två hårstylingsprodukter eller en plattång. Jag hoppas verkligen att jag vinner för mitt hår är inte bara slitet utan också väldigt livlöst i hårbotten. Som ni kan se på bilden. Jag kan få jättefina lockar nertill, men när det kommer till överhåret/hårbotten så faller allt platt. Har prövat många hårprodukter men det är inget som funkar på mig. Förutom osis+ dust it.

Jag har valt ut 2 produkter:
- Schwarzkopf OSIS+ Dust It Mattifying Powder
- Osis flatliner

Nu är det bara att hålla tummarna :)

t-shirt+spruta


I want must have! Oversize t-shirten kommer från Kandeeshop.se

Har blivit helt beroende av att läsa bloggar nu på sistonde, och mer o mer intresserad av mode (även om jag inte använder modekläder/tycker det passar på mig). Får väl be mamma klicka hem denna t-shirten till mig som en tidig julklapp eller något. Haha! Imorgon ska jag spendera hela dagen med mamma (maggs ville/kunde inte), först blir det gekås och sedan ska jag ta spruta. Fattar ni hur nervös jag är? Ska då ta den här sprutan mot "svininfluensan" och är superrädd. Dels för att jag hatar sprutor och dels för att vissa blivit sjuka efter de tagit den. Hoppas bara jag har turen med mig! Tillhör riskgruppen (astma) och därför måste jag nästan ta den. Eftersom jag velat fram o tillbaka när det kommer till sprutan så har jag läst många inlägg och tidningsartiklar om den. Ett inlägg som jag tycker är skitbra är det här av emma! Det fick mig verkligen att tänka om en sista gång och jag tycker också ni ska tänka som inte tagit den / inte vill ta den. Tänk på alla de med cancer som inte kan ta den, eller de som är allergiska mot ägg. Vill ni verkligen vara den som utser dom för en sånhär stor influensa?

i'm back!

Äntligen är blogglusten tillbaka. Dock är det mycket kvar som ska göras innan jag börjar blogga på "riktigt" igen. Har suttit och funderat ut olika bloggdesigner tillsammans med maggan idag. Så hon ska hjälpa mig med min, för jag är inte så duktig & min dator är lite konstig. Så när designen är på plats så kommer jag blogga mer.


Just det, måste säga att den här skönheten är påväg till mig nu!
Är megaglad, tack mamma! :)RSS 2.0