Ny gratissida

Nu har jag hittat en ny gratis sida som ska vara lättare att samla poäng på. Fler gratisklick på andra sidor och färre som har blivit medlem där så lättare att samla värvningspoäng.
När du sen fått tillräckligt med poäng kan du byta in de mot presentkort, elektroniksaker, underkläder, smink m.m.

Klicka HÄR för att bli medlem :)


Kamera: Nikon D60
Framför kameran: Emma Svahn, Lars Hansson
Bakom kameran: Emma Hansson (jag)

Veckans blogg hos onlyemmaaa

Glöm inte anmäla er till veckans blogg hos emma . Vinnaren får en länkning och sin blogg publicerat i ett inlägg. Ni har fram tills på torsdag att anmäla er, så  vad väntar ni på? Klicka här och anmäl er NU! :)Oredigerad bild
Framför kameran: Emma Svahn, Lars Hansson
Bakom kameran: Emma Hansson
Kamera: Nikon D60 (emmas)

skolavslutning

3 underbara år tillsammans, och nu går vi mot olika framtider.
Kommer för alltid minnas er, ni är fantastiska allihopa!96 - how ever U turn us!

Skoltrött och nyslingad

8 skoldagar kvar och jag riktigt känner hur skoltröttheten börjar kännas mer och mer. Har två prov och en massa inlämningar kvar tills vi slutar den 12 juni. Innan dess ska vi hinna med balen i skolan, ledighet på fredag då det bär av till gekås/ullared, med emma, och såklart mycket solande.

Eftersom jag är så trött på att blogga och ibland inte svarar / godkänner kommentarer så betyder det inte att jag inte lever. Godkänner jag inte era kommentarer så vill jag svara på dom först men att jag inte har någon ork. Någon dag kommer jag tillbaka, pigg och förhoppningsvis med nyare och mer somrigare bilder. Men just nu får ni nöja er med den här. Förresten så har jag slingat håret ljusare. Dock höll de allra vitaste slingorna på att lossna men nu ser håret bra ut, enligt mig då. ;)


jag och sanna, peppade inför björn rosenström!
Klicka på bilden för att komma till min bilddagbok.

RSS 2.0