Dag 1: Självporträtt


Alla är vi olika. Alla har vi något som gör oss till just oss. Jag har många sådana saker. Bara i ansiktet är det tusen. Fräknar, runda kinder, finnar, en ögonfärg som är mycket speciell, blir lätt röd på kinderna.
Jag går ofta osminkad, jag gillar inte att dölja mig bakom en massa skit som inte visar det som gör mig till mig. Jag anser mig inte snygg, inte ens lite söt. Men jag är i alla fall mig själv till 100 procent och jag skäms väldigt sällan. Min utsida skiljer sig väldigt mycket från min insida. På utsidan är jag alltid glad, den som alltid skrattar och som inte kan vara sur på någon. Men insidan, den förblir en gåta för alla utom mig själv.
Detta är jag, the naked truth. Sådan som jag är när jag är själv eller med mina närmaste vänner. Rufsigt hår, osminkad, knasig. Emma Hansson helt enkelt.

31 days - 31 pictures

Äntligen har min ork och mitt sug på att fota och skriva vaknat till liv. Det kom idag. Pang boom sa det så ville jag ut och fota. Jag ville skriva av mig alla tankar jag har. Väljer att skriva på bloggen då jag inte vill skrika ut inför hela facebook vad jag tycker och känner. De flesta där dömer. Otroligt mycket. Då är det bättre att vara lite anonym när jag ska skriva.
Snodde listan från fanny.
Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: En vårbild
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Dagens
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: En höstbild
Dag 31: Valfri bild

RSS 2.0